Informaţie pentru Copenhaghişti   4 comments

Noua regulă a transportului în comun din zona metropolitană a Copenhagăi spune că în prima duminică a fiecărei luni te poţi plimba toată ziua cu acelaşi bilet în toate zonele. Aceasta vine ca şi înlocuitor pentru cunoscuta ofertă a DSB-ului şi anume cea în care călătoreai cu S-trenul gratuit în prima duminică a fiecărei luni.

Ai fericita ocazie să foloseşti toată gama transportului în comun din Copenhaga: autobuze, S-trenuri, trenuri şi metrou. Preţul afacerii este de 14 DKK. Biletul poate fi cumpărat de pe 1415.dk alegând ”Klippekort og andet” sau trimiţând un mesaj cu textul SØNDAG la 1415 şi poate fi cumpărat numai în prima duminică a lunii. Dacă nu sunteţi amatori al biletului pe telefon, puteţi folosi soluţia clasică şi să compostaţi o dată klippekort-ul pentru 2 zone. O altă informaţie importantă ar fi că biletul este valid de duminică (ora 04:30) până luni (ora 04:30).

Acestă ofertă a început din luna august a acestui an şi va continua până în ianuarie 2012 inclusiv.

Aveţi ocazia să vizitaţi locuri frumoase la preţ extra-redus (lucru nu prea întâlnit în Danemarca). Enjoy!

 

sursa : http://rodica.plamadeala.eu/?p=1943#respond

Posted noiembrie 18, 2011 by nemuritorul12 in Fără categorie

4 responses to “Informaţie pentru Copenhaghişti

Subscribe to comments with RSS.

  1. Salut,

    Am vazut ca esti omul cu informatiile in ceea ce priveste viata in Danemarca. As avea si eu nevoie de putin ajutor. Anume, intentionez sa ma mut in Copenhaga la inceputul lui martie 2012 si am inceput de ceva vreme sa caut chirie pe net. Pana acum nici un raspuns, din pacate. Ai vre-un pont, unde sa caut sau cum sa abordez problema? Mersi!

  2. salut, am auzit de un fel de bursa de studii in caz ca vrei sa urmezi cursuri de limba daneza, cum as putea sa ma inscriu la asemenea cursuri. In 3 luni ajung prin Dk, merg la o ferma dar vreau sa ma inscriu la aceste cursuri si sa obtin si aceasta bursa care e un venit substantial din cate am inteles si mi.ar prinde extraordinar de bine.
    Daca gresesc in unele privinte vreau sa ma corectezi, si as dori sa.mi dai detalii referitoare la aceasta bursa si daca cunosti altfel de joburi prin Copenhaga sau prin Dk altele decat munca la ferma , tias ramane recunoscator.
    MENTIONEZ ca am mai lucract acum 3 ani la o ferma si vreau sa ma intorc iar pentru ca viata de dk e mai dulce acrisoara decat viata amara din ROMANIA.

  3. salut nemuritorul12 sper sa mai folosesti pagina asta pe net ,iti trimit calde salutari din sicilia ,italia ,faci treaba buna aici .CONTINUA TOT ASA!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: